TV en Internet van UPC

UPC is een bedrijf dat al vele jaren actief is op het gebied van telecom, internet en telefonie. Of je nu graag televisie kijkt, radio luistert of het internet op wilt gaan om te surfen: UPC zal je helpen. Ook als je graag veel belt ben je bij UPC aan het juiste adres. Tegenwoordig gebeurt het bellen echter steeds meer via de mobiele telefoon. Daarom is er ook het TV en Internet van UPC pakket gekomen. Het is een abonnement met alleen televisie en internet. Je maakt geen kosten voor de vaste telefoonlijn. En dat is natuurlijk mooi als je hier eigenlijk toch geen gebruik van maakt. Het is eigenlijk een variant op de bekende alles in 1 pakketten welke zo populair zijn op dit moment. 

Het 2 in 1 pakket

Je kunt kiezen voor het TV en Internet van UPC abonnement. Er is een alles in een power pakket bij UPC en ook een Extra power pakket bij UPC.  Het grootste verschil is de internetsnelheid. Het TV en Internet van UPC pakket met normale power kent een internetsnelheid van 50 megabytes per seconde. Daarnaast is er nog het TV en Internet van UPC Extra power pakket met een internetsnelheid van 120 megabytes per seconde. Het TV en Internet van UPC extra power pakket kent een internetsnelheid van 200 megabytes per seconde.
Voor supersnel internet moet je dus bij UPC zijn. En het is mogelijk om bij het TV en Internet van UPC pakket hiervoor te kiezen. Je zult verbaas zijn hoe snel de bestanden je computer binnenkomen en hoe fijn het is om online te gamen. Ook thuiswerkers zullen vaker voor de snellere pakketten kiezen. Je kunt immers gemakkelijker werken met een snelle internetverbinding. 

Andere opties bij het TV en Internet van UPC abonnement

Je kunt ook kiezen voor verschillende extra’s bij het TV en Internet van UPC pakket. Zo kun je kiezen om meer dan 5000 films tot je beschikking te hebben. Je zult je geen moment meer vervelen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog verschillende HD kanalen naast de standaard digitale televisiezenders. 

Niet betalen voor wat je niet gebruikt

Dankzij het TV en Internet van UPC pakket betaal je alleen voor de diensten waar je gebruik van maakt. Je betaalt dus alleen voor het internet en de televisiezenders welke je ontvangt. De telefonie diensten zijn weggelaten en dat is natuurlijk wel heerlijk. 

Zit UPC bij jou in de buurt?

Ontdek vandaag nog of ook jij gebruik kunt maken van het TV en Internet van UPC abonnement. Doe een postcode check. Hierna kun je de verschillende pakketten ontdekken van UPC. Gebruik je alleen internet en televisie? Dan zal je keuze natuurlijk snel vallen op het TV en Internet van UPC abonnement. 

Veel succes om het TV en Internet van UPC te ontdekken! Misschien sluit je het wel direct af. 

Zeker als je van snel (of eigenlijk super snel) internet houdt zal je direct kiezen voor UPC. UPC biedt eigenlijk een van de snelste internetverbindingen van ons land. Het is ongekend om te zien wat er allemaal mogelijk is. Plus je hebt mooie televisiepakketten bij UPC.