Helemaal happy van oorbellen

Helemaal happy van oorbellen

Een site helemaal over oorbellen. Vrijwel alle vrouwen draagt ze wel; en ze worden tegenwoordig ook weer veel gedragen door jonge mannen. Oorbellen zijn er in vele soorten, maten en prijzen.

Om een oorbel te kunnen dragen, heeft iemand gaatjes nodig in zijn oren. Het oorbellen schieten gebeurt meestal al op jonge leeftijd. Kort nadat dit is gebeurd kan iemand al oorbellen dragen. Het is tegenwoordig niet meer nodig om de oorknopjes 6 weken te laten zitten. Bij de oude wijze van gaatjes schieten was het nodig om gedurende een aantal weken zogenaamde \”zweerknopjes\” in je oren te laten zitten.

De prijs is afhankelijk van het materiaal waarvan de oorbellen zijn gemaakt en hoe exclusief deze zijn. Een oorbel van witgoud is vele malen duurden dan van zilver. Ook worden oorbellen soms voorzien van diamanten; dan loopt de prijs snel op. De oorbellen worden vrijwel altijd gemaakt van edelmetalen. Worden de oorbellen niet van edelmetaal gemaakt, dan loop je het risico allergische reacties van de huid.

Oorbellen via internet zoeken heeft diverse positieve kanten ten opzichte van oorbellen uitzoeken in de winkel. Een groot voordeel is de grote beschikbare collectie sieraden online. Het is veel eenvoudiger in diverse online collecties oorbellen zoeken, dan verschillende juweliers af te lopen. Vaak zijn oorbellen online ook goedkoper, omdat de kosten van een winkelpand en duur personeel niet verrekend hoeven worden in de kosten van de oorbellen. Een nadeel is natuurlijk dat je de oorbellen niet direct in je handen kunt voelen. Maar alle online juweliers bieden tegenwoordig de mogelijkheid om oorbellen kosteloos te retourneren, als ze toch niet blijken te bevallen.

Zowel vrouwen als mannen dragen oorbellen. Mannen kiezen vaak voor ringetjes, terwijl vrouwen vaker hangers kiezen. Vrouwen en mannen kiezen allebei het vaakst voor zilveren of gouden oorbellen.

Op internet vind je oorbellen via oorbellen.info. Een grote collectie van oorbellen is op meerdere wijzen doorzoekbaar. Het toont een uitgebreid overzicht van diverse juweliers. De prijzen en informatie over de oorbellen staan erbij. Blader zelf door de collectie of er een goed set oorbellen voor jou aanwezig is. .