De mode van Maxima

De mode van Maxima

Koningin Maxima staat altijd in de schijnwerpers.

Koningin Maxima moet er altijd helemaal piekfijn uitzien, bij elke gelegenheid. De outfit van koningin Maxima wordt opgemerkt. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen het hebben over de jurk van Maxima. De jurken zijn altijd elegant en stijlvol.

Bij de inauguratie op 30 april 2013 van Willem-Alexander als koning had iedereen het over de jurken van Maxima. Ze droeg er verschillende gedurende de dag. Prinses Maxima werd die dag koningin Maxima, en de jurken waren dan ook met recht koninklijk. .

Bij een evenement als Koningsdag zijn altijd alle ogen gericht op Maxima: wat heeft zij vandaag aan? Uiteraard wordt ook gekeken naar de kleding van de koning, maar de jurk van Maxima springt het meest in het oog.

De trouwjurk van Maxima was het onderwerp van gesprek op de trouwdag van het koningsechtpaar. Haar jurk was speciaal ontworpen door het modehuis Valentino – en stond haar prachtig. De jurk was een echte droomjurk. Ook de lange sleep aan de jurk was zeer indrukwekkend.

Oog voor stijlvolle kleding had zij al veel langer dan dat zij koningin was. Maar tegenwoordig is het een nog belangrijk onderdeel van haar verschijning. En dat merk je aan de modekeuzes die zij maakt. Maxima heeft zoveel oog voor fashion en mode, dat er aparte websites voor zijn ingericht om haar kleding te volgen. iedere keer is de jurk van Maxima meteen beroemd. We kijken vol verwachting uit naar een volgende evenement waar zij zich weer toont in een van haar mooiste jurken.